Wat doet het groepsbestuur zoal?
Ook onze groep heeft een bestuur nodig. Ons groepsbestuur bestaat uit diverse functies, welke allen van belang zijn voor het bestaan van de groep. Het bestuur bewaakt onder andere de gang van zaken binnen de groep. In samenspel met de leidinggevenden van de groep wordt het beleid bepaald en zaken afgestemd.

Groepsvoorzitter
Onze groepsvoorzitter is Ton van der Zwan. Hij zorgt voor het aansturen van onder andere de groepsraden.

Penningmeester
Onze penningmeester is Erik-Jan Boots. Als penningmeester regelt hij al onze financiële zaken, beheert de rekeningen en zorgt dat iedereen de contributie betaald.

Secretariaat
Onze secretaris is Rijna van der Zwan. Zij notuleert groepsraden, stelt de agenda op voor diverse bijeenkomsten. Daarnaast verzorgt de secretaris de ledenadministratie en de communicatie met scouting Nederland.

Groepsbegeleider
Onze groepsbegeleider is Leon van der Hoeven (in kennismakingsperiode). De groepsbegeleider is een soort van vrijwilligerscoach. Daarnaast ondersteunt de groepsbegeleider de diverse onderdelen met de verdere ontwikkeling van de leidingteams, in kwaliteit van het team en programma's.

Algemeen bestuurslid
Ons bestuur kent ook algemene bestuursleden. Dorine Timmerman is algemeen bestuurslid bij onze scoutinggroep en kan bij diverse taken van het bestuur ondersteunen. Tevens geeft een algemeen bestuurslid tezamen met de andere bestuursleden sturing aan de vereniging op diverse vlakken, maar altijd met als doel het gezond en florerend houden van de vereniging.

Beheerstichting
Onze groep kent een vereniging en een beheerstichting. De beheerstichting, ook wel Stichting Sint Jorisgroep genoemd, heeft de volgende taken: a) Het verkrijgen en beheren van het materiële en financiële bezit van de groep; b)Het desgevraagd met raad en daad bijstaan van de groepsraad en het groepsbestuur. Deze stichting bestaat uit maximaal 7 leden/functies die nog niet allen bezet zijn.

Contact
Wilt u contact opnemen met één van de bestuursleden van het dagelijks bestuur? Mail dan naar:

Interesse?
Heeft u interesse in één van onze bestuurlijke taken of lijkt het u leuk om leidinggevende of ondersteuning te bieden binnen onze groep, bekijk dan onze pagina met vacatures op onze site.

Laatste nieuws

16/07/2021, 11:43
  Bekijk hem hier! Hij is er weer! De nieuwste nieuwsbrief staat online.   Nieuwsbrief...
15/07/2021, 12:00
De eerste zomerkampen staan op het punt van beginnen, want zaterdag vertrekken twee leeftijdsgroepen...
07/07/2021, 16:53
Omdat (bijna) alle evenementen het afgelopen jaar werden afgelast, was het moeilijk een moment te vinden...

Ledenaantallen

Jeugdleden:

 

94

 

Jeugdleden + Vrijwilligers + Vrienden van Joris:

 

126

 

Update datum:

01-06-2021

Vrijwilligers gezocht!

Op zoek naar een uitdagende vrijwilligersklus? Dan zoeken wij jou! 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Kalender

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!
Footer Jorissite 2.jpg