Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!
  
  
  

Let op! Op dit moment geld er bij de Bandarloghorde een wachtlijst! Dat betekend dat elke nieuwe aanmelding op een wachtlijst wordt geplaatst en benaderd wordt indien er een plek beschikbaar is gekomen. Er is bij de Bagheerahorde in de middag (14:30-17:30u) nog wel plek om welp te worden.

Wie: Jongens en meisjes
Leeftijd: 7 - 11 jaar
Opkomsttijden: zaterdag
___________-10.00 - 12.30 uur.

Wat doen de welpen zoal?
Vind je het leuk om iedere week iets spannends te doen met andere kinderen van jouw leeftijd? Kom bij de welpen en speel mee!

De nadruk ligt op het spelen in de natuur. We doen samen met andere kinderen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren we spelenderwijs samen te werken in nesten (subgroepjes). Deze nesten vormen samen één grote horde, de bandarloghorde.

Thema: Junglebook
De welpen spelen in de jungle. Samen met de figuren uit Junglebook beleven ze de spannendste avonturen. Bij het spelen aan de hand van een thema gebruiken de welpen hun eigen fantasie en dit draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen. Dit alles gebeurd onder leiding van deskundige vrijwilligers.

Shanti en Mowgli nemen je mee naar de jungle waar van alles te beleven is!

» Ontdek Junglebook
» Ontdek de jachtgebieden

Activiteiten
Om een beeld te krijgen van de dingen die we doen:
Spelletjes, hutten bouwen, levend stratego, knutselen, speurtochten lopen, buiten spelen, dansen, zingen en nog veel meer gezelligheid!

Naast de alom bekende opkomsten, hebben we elk jaar ook speciale activiteiten met alle welpen uit de regio Den Haag waar onze welpen lang naar uitkijken! Zo wordt er elk jaar een regiospel georganiseerd waarbij er binnen een thema allerlei spelen worden gespeeld met andere welpen uit Den Haag.

Uiteraard hebben we elk jaar ook nog onze eigen weekenden en gaan we in de zomer een week op kamp in een groepshuis van een andere scoutinggroep. Erg spannend, maar wel heel erg gezellig en leuk!

Kijkje nemen?
Ben jij nieuwsgierig geworden na het lezen van het bovenstaande stukje? Kom dan op zaterdag gezellig een keer langs om de komen kijken! Daar staat een groep enthousiaste kinderen en leiding klaar om met hun opkomst te beginnen!

Contact
Wilt u contact opnemen met één van de leiding van de Bandarloghorde leiding? Dan kunt u mailen naar: bandarloghorde@sintjorisgroep5.nl of loop op zaterdag een keertje binnen!

 

Footer Jorissite 2.jpg