2021 Koningsdag DeelnemersbewijzenKoningsdag wordt dit jaar niet zoals we het graag hadden gezien vanwege de COVID-19 maatregelen, maar we laten ons als Scouting niet uit het veld slaan. Net als in 2020 organiseert Sint Jorisgroep 5 een Koningsdagsponsoractie.

Jaarlijks viert onze Scoutinggroep Koningsdag met een groot pleinfeest op het Belgischeplein bij ons in de buurt, met de verkoop van hapjes, drankjes, kinderactiviteiten en het lichtjesspel. COVID-19 gooit voor het tweede jaar op rij roet in het eten waardoor we het grote pleinfeest niet in de oude vorm kunnen organiseren. Wat we wel in ere willen houden is de superronde van ons bekende lichtjesspel op het plein (die we dit jaar Koningsdagsponsoractie hebben genoemd).

 

Wat houdt het in en waarom doen we dit?

De deelnemersbewijzen worden jaarlijks, voorafgaand aan Koningsdag, door al onze jeugdleden en vrijwilligers verkocht aan vrienden, familie en kennissen. Het evenement dat we organiseren op Koningsdag, de Tivoli, is de grootste inkomstenbron naast de contributies van onze leden.

Alleen met behulp van de inkomsten op Koningsdag kunnen we wekelijks kwalitatieve activiteiten voor onze jeugdleden blijven organiseren. Daarom hopen we met deze verkoop zo veel mogelijk binnen te halen en als bonus de winnaars mooie prijzen aanbieden.

 

Hoe werkt het?

In de envelop die onze leden hebben gekregen zitten 25 deelnemersbewijzen en een invullijst voor deze actie. Een deelnemersbewijs kost €1,- per stuk. De uiterste inleverdatum is zaterdag 17 april bij je (bege)leiding.

De trekking vindt plaats op dinsdag 27 april en zal live te volgen zijn via onze Facebookpagina (extra informatie volgt tegen die tijd hier op de website). Er zijn diverse leuke prijzen te winnen en de eerste/tweede/derde prijs zijn tot de waarde van €250,00.

 

Voor onze verkopers

Als de jeugdleden een volledig boekje weten te verkopen, doen ze zelf ook mee met een aparte kinderronde. Hier doen ze automatisch aan mee en hoeft niet extra voor betaald te worden. Bij de kinderronde maken onze jeugdleden kans om één van de drie waardebonnen te winnen van €25,- €15,- of €5,-.

 

Meer verkopen? Dat kan!

Het is natuurlijk ook mogelijk om meer boekjes met deelnemersbewijzen te verkopen. We hebben nog extra op het groepshuis liggen. Iedereen kan dit tijdens de opkomst bij de leiding vragen. Er zijn maximaal 100 boekjes, dus op=op. Bij ieder extra compleet verkocht boekje doet een jeugdlid met een extra lot mee in de kinderronde.

 

 

Bekijk hem hier!

Hij is er weer! De nieuwste nieuwsbrief staat online.

 

Nieuwsbrief archief

Ook kunt u alle eerdere nieuwsbrieven downloaden op onze website en zo alles teruglezen. Dat kunt u doen via deze LINK.

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief direct in je mailbox ontvangen? Meldt u dan nu aan via deze LINK!

undraw Newsletter re wrob

2020 was in alle opzichten een bijzonder jaar. Er gebeurde echter in de ledenontwikkeling van Scouting in Nederland iets bijzonders. We groeiden in zowel het aantal jeugdleden als de volwassen leden en dat is sinds november 2018 niet meer voorgekomen. Mede doordat we vanaf mei weer fysiek konden draaien, maar ook door de veerkracht die veel scoutinggroepen hebben laten zien in de aanpak van corona-proof programma’s (online en fysiek).

Verschillende speltakken vanScouting Sint Jorisgroep 5gaan weer online/thuis opkomsten aanbieden de komende weken. Zit jij er al klaar voor?

Wist je dat 14 kinderen tussen de 4 en 11 jaar zich in de eerste vier maanden van ons scoutingseizoen hebben ingeschreven bij onze scoutinggroep? Zie onderstaande afbeelding voor de ledengroei bij Sint Jorisgroep 5.

 

Lees verder via Scouting.nl:
https://www.scouting.nl/updates/ledenontwikkeling-in-2020?utm_campaign=%40-scout%2011%3A%205-1-21&utm_source=Nieuwsbrief&utm_medium=email&fbclid=IwAR0XmFjfq-fCYJQL3tTdOVpSm06o_UKbIKuVu2mJm2RR1yjDl8NmKWaLxTs

 

 

Bekijk hem hier!

Hij is er weer! De nieuwste nieuwsbrief staat online.

 

Nieuwsbrief archief

Ook kunt u alle eerdere nieuwsbrieven downloaden op onze website en zo alles teruglezen. Dat kunt u doen via deze LINK.

 

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Wilt u de nieuwsbrief direct in je mailbox ontvangen? Meldt u dan nu aan via deze LINK!

undraw Newsletter re wrob

Laatste nieuws

12/04/2021, 13:28
Koningsdag wordt dit jaar niet zoals we het graag hadden gezien vanwege de COVID-19 maatregelen, maar we...
09/04/2021, 17:06
  Bekijk hem hier! Hij is er weer! De nieuwste nieuwsbrief staat online.   Nieuwsbrief...
05/02/2021, 15:25
Goed nieuws, de fysieke opkomsten kunnen weer opgestart. Alle informatie, vragen en antwoorden vindt je...

Ledenaantallen

Jeugdleden:

 

90

 

Jeugdleden + Vrijwilligers:

 

122

 

Update datum:

01-04-2021

Vrijwilligers gezocht!

Op zoek naar een uitdagende vrijwilligersklus? Dan zoeken wij jou! 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Kalender

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!
Footer Jorissite 2.jpg