Kinderen die regelmatig buiten bewegen en spelen zijn vrolijker, gezonder en ontwikkelen sneller hun talenten. Wat is er nu mooier dan dat je dat bij Scouting Sint Jorisgroep 5 (Belgisch Park) allemaal kunt doen. Leidinggevende Jurre (23): "We merken dat ouders van jeugdleden het steeds belangrijker vinden dat hun kinderen buiten kunnen spelen en ziet dat aan de ledengroei terug. In de afgelopen drie maanden hebben zich maar liefst 10 nieuwe kinderen aangemeld." Sint Jorisgroep 5 is daarom op zoek naar nieuwe leid(st)ers.

Word ook leid(st)er bij Scouting!
Voor onze jongste leeftijdsgroep van 4 tot 7 jaar (genaamd bevers) zoeken wij leid(st)ers die het leuk vinden om elke zaterdag ochtend leuke activiteiten te organiseren voor 10 tot 15 kinderen. Activiteiten binnen Scouting zijn veelzijdig, afwisselend en vindt voornamelijk veel buiten in de natuur plaats.

Scoutingactiviteiten zijn niet alleen leuk, maar ze dragen ook bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren. Maar ook als vrijwilliger bij Scouting draait het om plezier en uitdaging, want met deze vrijwilligersklus ontwikkel jij ook jezelf. Daar heb je niet alleen wat aan bij Scouting, maar ook in je werk of opleiding.

Foto 17 04 2021 16 53 20 1

Bij Scouting kan heel veel. Wij gaan uit van wat je kan en niet wat je niet kan. We bieden een gevarieerd programma aan voor kinderen in veel verschillende leeftijdsgroepen. Bij de bevers gaan we op ontdekkingstocht: we klimmen en klauteren in hutten, we spelen met elkaar, we lachten samen en nog veel meer.

Naast de bevers hebben we nog meer leuke leeftijdsgroepen waar je ook leiding kan geven. Wij kunnen als organisatie veel steun bieden aan nieuwe vrijwilligers. "We nemen je mee aan de hand en bieden onze Scouting Academy om te kunnen groeien in wat onze vrijwilligers doen en kunnen. Ervaring bij Scouting is dus niet nodig, zolang je enthousiast bent en het leuk vindt om kinderactiviteiten te organiseren." aldus Johan (vrijwilligersbegeleider).

Meld je aan als vrijwilliger
Met meer vrijwilligers kan Scouting Sint Jorisgroep 5 nog meer kinderen een plek binnen Scouting geven. Wil jij bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en jongeren op een leuke en uitdagende manier? Elke zaterdag tussen 10:30 en 12:30 uur zijn de bevers van Sint Jorisgroep 5 actief aan de Brugsestraat 49 en de omgeving. Kom een keer langs om te ontdekken hoe het eraan toegaat!

Wil je van tevoren meer informatie, heb je interesse in leid(st)er worden bij een oudere leeftijdsgroep of wil je langskomen? Dan kan je contact opnemen met Laura Noordijk, Contactpersoon PR via 06-26444900 of pr@sintjorisgroep5.nl.

8

Laatste nieuws

16/07/2021, 11:43
  Bekijk hem hier! Hij is er weer! De nieuwste nieuwsbrief staat online.   Nieuwsbrief...
15/07/2021, 12:00
De eerste zomerkampen staan op het punt van beginnen, want zaterdag vertrekken twee leeftijdsgroepen...
07/07/2021, 16:53
Omdat (bijna) alle evenementen het afgelopen jaar werden afgelast, was het moeilijk een moment te vinden...

Ledenaantallen

Jeugdleden:

 

94

 

Jeugdleden + Vrijwilligers + Vrienden van Joris:

 

126

 

Update datum:

01-06-2021

Vrijwilligers gezocht!

Op zoek naar een uitdagende vrijwilligersklus? Dan zoeken wij jou! 

 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

Kalender

Facebook

Deze website maakt gebruik van cookies en vergelijkbare technologieën.

Als u geen browser-instellingen wijzigt, gaat u akkoord met de voorwaarden.

Ik begrijp het!
Footer Jorissite 2.jpg